Hirdetési lehetőségek

A XI. Magyar Fogorvosnapokhoz kapcsolódó kiállítás szervezője a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége.
A FoKeSz több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fogászati szakkiállítások területén, így tudjuk, hogy a kiállítás remek lehetőség, hogy a fogorvosok, fogtechnikusok találkozhassanak a kiállítókkal és a nemzetközi gyártók képviselőivel.

Ehhez kívánunk lehetőséget biztosítani a kiállítók részére az alábbi hirdetési lehetőségekkel.

A Fogorvos 2017. II. számával közösen 7000 példányban kerül terjesztésre a kiállítás programfüzete (Magyar Fogorvosnapok Programfüzet). Továbbá online is elérhető lesz a rendezvényhez kapcsolódó honlapokon és online médiában.

Mivel a szimpóziumok a fogtechnikusokat szólítják meg, ezért 2000 példányban megjelentetünk egy kiállítási programfüzetet (Fogtechnika Kiállítás Programfüzet) kimondottan a fogtechnikusok részére.

Programfüzet

Megjelenés: 2017. április 10.
Kész hirdetés leadási határideje: 2017. március 20.
Méret: 36 oldal + 16 oldal B5+ szélesség: 168mm nagasság: 235 mm

Fokesz_Millenaris_kiadvany Hirdetesi-parameterek

A programfüzetben való megjelenés alapára az első 1/2 oldal esetében 40.000 forint + ÁFA, minden további 1/2 oldal 52.000 forint + ÁFA

A Kamara egy A4 oldalnyi kiállítói akciók megjelenésével és a fogorvosok részére történő kézbesítésével segíti a kiállítók sikerességét.
Az elképzelés szerint a cégeket logójukkal és az általuk csak ezen a rendezvényen kínált kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal együtt jelentetjük meg.
Amennyiben ebben szeretne a kiállító cég jelen lenni, kérjük a szükséges adatokat (megjelentetni kívánt cégnév, logó és az akció pontos leírása) legkésőbb március 20-ig elküldeni a FoKeSz Iroda e-mail címére.