Millenáris helyszín tájékoztató

A Magyar Fogorvosnapok kiállítás Millenáris épületében kerül megrendezésre 2017. május 5-6-án. 


Az 1911-ben épült két gyárépület részleges lebontásával, és a kettőt összekötő modern épület hozzáadásával alakultak ki a kiállítócsarnokok impozáns együttese. A Nagycsarnok (B épület) hatalmas belmagasságával – és az ezt kihasználó több szint kiépítésével – impresszív látványt nyújtó műemléképület. A kiállítási terület egész évben kiváló helyszíne különböző rendezvényeknek, konferenciáknak, kiállításoknak és vásároknak.

A kiállítást kiegészítő vetítők és multimédiás oktatási kabinetek – a kiscsarnokban lévő előadóterem mellett – technikai felszereltségük miatt alkalmasak a fogtechnikai szimpózium előadásainak megtartására is. A szimpózium programját az ELŐADÁSOK menüpont alatt, illetve részletes leírást az egyes előadásokról itt talál. 

A hasznos kiállítási területe: 4590 m²

A Magyar Fogorvosnapok kiállítás Millenáris 2 napja alatt a kiállítótérben közel 60 kiállító képviseli a hazai és nemzetközi fogászati, fogtechnikai és fogszabályozási gyártók és kereskedők széles palettáját. Így összesen 180 kiállító termékeit és újdonságait tekinthetik meg a kölni IDS újdonságai iránt is érdeklődő fogorvosok, fogtechnikusok. A kiállítás térképét itt találja.