Látogatóknak

 
Vegyen részt a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Titkársága által szervezett akkreditált kötelező szinten tartó továbbképzéshez szervesen kapcsolódó Hungarodent kiállításunk 2024-ben is! A Semmelweis Egyetem Elméleti Tömb épületében várják kiállítóink, hogy bemutathassák legújabb termékeiket, hírt adjanak a folyamatos gyártói fejlesztésekről, beszámoljanak a kutatás és fejlesztés területén a legújabb trendekről. Szeretnénk felhívni figyelmét a szakmai fejlődés és továbbképzési lehetőség mellett a professzionális kiállítók, fogászati eszközöket és anyagokat forgalmazó kereskedők széleskörű kínálatára, melyet megtekinthet és kiemelkedően magas kedvezményekkel a helyszínen megrendelhet, ill. meg is vásárolhat. Próbáljon ki új technológiákat, fejlesztéseket, eszközöket, termékeket! Kössön új partner kapcsolatokat a piac TOP képviselőivel! A Semmelweis Fogászati Napokhoz kapcsolódó Hungarodent kiállítás 2024. május 23-25. között a Semmelweis Egyetem Elméleti Tömb épületében kerül megrendezésre. Az oftex továbbképzési portálon az alábbi linken találják meg a jelentkezési felületet: link

KIÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hol lesz a rendezvény?

A kiállítás helyszíne a Semmelweis Egyetem Elméleti Tömb. Cím: 1089. Budapest, Nagyvárad tér 4.

Ki a rendezvény szervezője?

A kiállítás szervezésében a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetségének (FoKeSz) partnere a Samling Kiállítási Kft. Székhely és postacím:  2013 Pomáz, Illyés Gyula u. 34.             Telephely: 1151 Budapest, Bogáncs u. 4. Telefon: 06-1/287-6761 Fax: 06-1/287-6753 Mobil: 06-20/440-8514 e-mail:  samling@samlingkft.hu www.samlingkft.hu

Mennyibe kerül a kiállítás?

A kiállítás látogatása a korábbi évekhez hasonlóan díjmentes.

Mikor nyit a kiállítás és meddig tart nyitva?

2024 május 23-án és 24-én és 25-én is reggel 8:30 délután 17:00-ig várjuk a látogatókat.

Kik állítanak ki a kiállításon?

A három napos kiállítás során több, mint 25 kiállító képviseli a hazai és nemzetközi gyártók és kereskedők teljes palettáját. A kiállítás megtekintése díjmentes.

Hogyan közelíthető meg a kiállítás autóval?

A Fokesz Hungarodent fogászati kiállítása  a Semmelweis Egyetem Elméleti Tömb épületében kerül megrendezésre. Cím: 1089. Budapest, Nagyvárad tér 4. A terület autóval nehezen megközelíthető és a parkolás erősen korlátozott, a környező utcákban való szabálytalan parkolást a közterület felügyelet nagy erőkkel ellenőrzi, így javasoljuk, hogy tömegközlekedéssel érkezzenek.

Hogyan közelíthető meg a kiállítás tömegközlekedéssel?

A Fokesz Hungarodent fogászati kiállítása  a Semmelweis Egyetem Elméleti Tömb épületében kerül megrendezésre. Cím: 1089. Budapest, Nagyvárad tér 4. Hétköznap az M3-as metró újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között jár. A Nagyvárad tér és térsége a Népligettől induló M30-as állomáspótló busszal és a 83-as trolibusszal, a Keleti pályaudvar és a belváros felől az új jelzése szerint 23-as (korábbi 2M) és a 24-es villamosokkal, a Semmelweis Klinikák felől rövid gyaloglással vagy MOL Bubival érhető el.  

Milyen étkezési lehetőség van a kiállításon?

A kiállítás területén található büfé, ahol a látogatók egyénileg tudnak fizetni.

Hol tudok pénzt felvenni?

A kiállítás területén található bankautomata.