A Semmelweis Egyetem Szak-, és Továbbképzési Központ Fogorvostudományi Részleg és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége 2024. május 23-25-én rendezte meg a

HUNGARODENT KIÁLLÍTÁST

a Semmelweis Fogászati Napok akkreditált kötelező szinten tartó továbbképzéshez kapcsolódóan.

Köszönjük, hogy  Fogászati kiállításunkon bemutatta termékkínálatát és előadásaival, workshopok megtartásával és termékbemutatókkal emelte a rendezvény szakmai színvonalát.
Várunk mindenkit szeretettel 2025-ben is!

Próbáljon ki új technológiákat, fejlesztéseket, eszközöket, termékeket, kössön új partneri kapcsolatokat a piac legfontosabb szereplőivel 2025-ben is!

ELŐADÓINK

Örömmel jelenthetjük be, hogy előadók olyan, a mai fogorvoslásban leginkább előtérben lévő területeket igyekeznek áttekinteni, mint a fogpótlástan, endodontia és a konzerváló fogászat.
PROGRAMOK 2024
PROGRAMOK – Fogpótlástan, Endodontia, Konzerváló fogászat
PROGRAMOK – Dento-alveolári sebészet, Parodontológia

HELYSZÍN

Rendezvényünk  méltó folytatása a SOTE Nagyvárad tér-i elméleti tömbjében korábban megrendezett kiállításoknak.
Az új Semmelweis Egyetem Elméleti Tömb épülete idén is lehetőséget biztosít a régi kiállítók mellett a piac új szereplőinek bemutatkozására is a számunkra évtizedes emlékeket idéző környezetben, hiszem a hazai kiállítási piacot erről a helyszínről indítottuk útjára.
KIÁLLÍTÁSI HELYSZÍN TÉRKÉP

TÁJÉKOZTATÓ LEVÉL

PROGRAMFÜZET

Ezzel a kiadvánnyal segítségére szeretnénk lenni abban, hogy a rendezvényen térben-, és időben egyaránt könnyebben tájékozódhasson. A sok hasznos információ mellett szeretnénk bemutatni benne a kiállítókat, valamint a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetségének tagjait, ezzel is kiemelve azokat, akik ennek a rendezvénynek a sikerében érdekeltek.Azért, hogy minél több orvoshoz elérjen, idén is kiosztásra kerül a regisztráló orvosok részére a Hungarodent nyomtatott programfüzet, de online is elérhető a rendezvényhez kapcsolódó honlapokon és online médiában itt
HUNGARODENT 2024 PROGRAMFÜZET

FOGTECHNIKA PROGRAMFÜZET

Kapcsolat

Szervező

Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége,

1083 Budapest, Szigony utca 41.

Iroda

Nagy Lina

Telefon: +36-30-336-5575

e-mail: info@fokesz.hu

www.fokesz.hu

Dokumentumok

Invitáló levél

Tájékoztató Levél

Rendezvény helyszíne

A Hungarodent kiállítás a Semmelweis Egyetem Elméleti Tömb épületében kerül megrendezésre.

Oldaltérkép

.

Kiállítóknak

Látogatóknak

Programok

Hírek

Kapcsolat