Semmelweis Fogászati Napok 2023 építés, bontás, közlekedés

Rövidesen elérkezünk a Semmelweis Fogászati Napok 2023. május 18-20. megnyitásához.

A rendezvény helyszíne: Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömb
Cím: 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a kiállítás építési ideje:
2023. május 16-án: 10 –18-ig,
2023. május 17-én: 8 – 17.30-ig.

Bontás:

2023. május 20-án 17.00 órától éjfélig.

Azon kedves résztvevők, akiknek a Sämling Kiállítási Kft. építi standját, a berendezkedést május 17-én 15.30-tól 17.30-ig végezhetik el. A nagyméretű eszközöket, berendezéseket (pl. kezelőegység) a főbejáraton, vagy az egyetem udvaráról (rámpa) a tanácstermen keresztül lehet behozni.

2023. május 17-én 17.30 óra után az egyetem épületét a kiállítóknak és az építőknek el kell hagyniuk.

A standok berendezését május 18-án reggel 8.30-ig kell befejezni ahhoz, hogy kulturált, rendezett körülmények között tudjuk fogadni a résztvevőket.

A kiállítás nyitva tartása:
2023. május 18-20-án 8.30-tól 17.00 óráig.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a főbejárat előtti szabad területet május 18-án 8.00-tól szabadon kell hagyni.

Kérjük, hogy az alábbi előírásokra kiemelt figyelmet fordítsanak:
 A padlóra és a falakra ragasztani tilos, ez alól semmilyen ragasztó nem képez kivételt. A standok szőnyegezését nem javasoljuk, mivel a szőnyeget csak a
ráhelyezett tárgyakkal lehetséges lesúlyozni.
 Csak gumikerekű kocsival lehet árut/gépet/bútort stb. szállítani.
 Az épületbe bevitt tárgyak/installáció/bútorok lábait karcmentesíteni kell, védőanyaggal be kell vonni a bútorzatok lábait (filc, buborékfólia, stb.).
 Az épület bejárata előtt parkolni kizárólag ki- és bepakolás idejére lehet, tilos magára hagyni bármilyen járművet, mert a főbejárat előtti tér tűzoltási felvonulási terület.

Kérjük kiállítóinkat, hogy aki nagyméretű kiállítási tárgyat (pl. kezelőegységet) szeretne standjára szállítani, az legyen kedves felénk írásban jelezni, hogy egyeztetni tudjuk a beszállítás idejét. Kérjük, hogy külsős standépítő szolgáltatásait igénybe vevő résztvevők a kivitelező cég felelős vezetőjének elérhetőségét megadni szíveskedjenek.

Kérjük, hogy a részvételi díjat tartalmazó számla kiegyenlítéséről határidőre szíveskedjenek gondoskodni, mivel ez a részvétel alapvető feltétele. A számlát minden kedves kiállítónak megküldtük. Amennyiben a teljesítés az építés előtt 3 nappal nem történik meg, úgy fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelentkezést semmisnek tekintsük.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a büfében történő vásárlás megkönnyítése érdekében a büfét üzemeltető Delirest Kft lehetőséget biztosít céges számla nyitására, melynek végösszegét a nap végén, számla ellenében lesz lehetőségük kiegyenlíteni.

Parkolás, közlekedés
Az Egyetem környékén és az épület mögötti Batsányi utcában a parkolás korlátozott. A szabálytalan parkolások miatti rendszeres közterület felügyeleti és rendőrségi büntetésekre tekintettel javasoljuk, hogy lehetőség szerint tömegközlekedési eszközzel jöjjenek, illetve áruszállító autóikat is őrzött helyre vigyék lepakolás után.

Hétköznap az M3-as metró újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között jár, de a Nagyvárad téren és a Lehel téren nem állnak meg a szerelvények.
A Nagyvárad tér és térsége a Népligettől induló M30-as állomáspótló busszal és a 83-as trolibusszal, a Keleti pályaudvar és a belváros felől az új jelzése szerint 23-as (korábbi 2M) és a 24-es villamosokkal, a Semmelweis Klinikák felől rövid gyaloglással vagy MOL Bubival érhető el.

Hétvégente csak a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között a buszsávban haladó M3-as metrópótló busszal lehet utazni.

Minden kiállítónkat szeretettel várjuk!

Varga József    FoKeSz elnök                         
Somos András      Sämling Kiállítási Kft.