XIII. Magyar Fogorvosnapok 2021 Invitálás

Kedves Kereskedő Társam!

Nagyon sok idő telt el azóta, amióta nem találkozhattunk sem továbbképzéseken, sem kiállításokon, sem a FoKeSz üléseken.

Mindannyian saját gondjainkkal, félelmeinkkel voltunk elfoglalva, valamint az új helyzet adta kihívásokkal.

Talán már látható némi fény az alagút végén, és lassan ismét elindulhat a várva várt visszaút a régi életünk felé.

Ennek egyik nagyon pozitív előjele, hogy a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata vezetése kezdeményezésével konkrét időpont került meghatározásra az idei, egyébként kétévente megrendezésre kerülő Magyar Fogorvosnapok rendezvény tekintetében.

Ez az időpont 2021. június 18-19.,

Az aktuális Covid helyzet és az előrejelzések alapján az orvosszakmai vezetés úgy ítéli meg, hogy június közepén a rendezvényt biztonságosan meg lehet tartani.

A jelenlegi előrejelzések szerint minden eddiginél nagyobb várakozás és jelentkezőszám mellett kezdődött el a szervezés.

A megszokott helyszínen a több termes kialakítás ismét lehetővé teszi közel 1200 orvos részvételét.

Az előző évek gyakorlatától eltérően a jelentkezési és adatsszolgáltatási határidők nagyon leszűkültek.

Nagy feladat és megfeszített szervezői munka vár ránk kiállításszervezőkre, hogy méltó képen a kereskedők elvárásainak megfelelően egy színvonalas és látványos, de mégis szolid kiállításra kerülhessen sor.

Ezért nagyon fontos, hogy minden kiállítói érdeklődés és igénybejelentés „postafordultával” jusson el a már oly sok éve korrekt partnerünk, a mellékletben küldött kitöltött dokumentumok keretein belül a Sämling Kiállítási Kft. 2013 részére.

Elé menve a jogos kérdésnek fontos információ, miszerint amennyiben a rendezvényt a Covid helyzet generálta kormányzati megszorítások miatt nem lehet megtartani, úgy a jelentkező kiállítók felé semmilyen költség nem jelentkezhet.

Részemről már alig várom, hogy ismét a kereskedőtársaimmal a kiállítási standokon, vagy azok között megbeszélhessem az elmúlt több mint egy év történéseit, tapasztalatait, és a levont konzekvenciákat.

Valamint természetesen gondolva a jelentős számú orvos jelenlétére sok új üzlet köttethessen.

Biztos vagyok benne, hogy nem csak én, hanem mindannyian így vagyunk ezzel.

Kérek minden érdeklődőt, hogy a lehető leggyorsabban jelezze elképzeléseit, tegye fel kérdéseit.

A kiállítói terület nagysága véges, és a helykiosztás a korábban megszokottak, valamint a jelentkezési lapban leírtak szerint fog megtörténni.

Köszönettel:
FoKeSz

Varga József elnök