Magyar Fogorvosnapok 2019 invitálás

 

Tisztelt Partnerünk!

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata 2019. május 17-18-án rendezi meg a Magyar Fogorvosnapok rendezvényt az ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömbjében.

A rendezvény magában foglalja azt a hagyományos kiállítást, amely a szakmai partner Fokesz szervezésében kerül sorra.  A Magyar Fogorvosnapok keretében  megrendezésre kerülő szakmai továbbképzésen a kollégák nagy számban, közel 700-an vesznek részt.

A továbbképzés mellé szervezett szakkiállítás lehetőséget biztosít a gyártók és kereskedők anyag-, eszköz-, berendezés kínálatának bemutatására és a legújabb fejlesztések megismertetésére. A továbbképző előadásokat hatékonyan egészítik ki azok a szakmai ismeretek, amelyekre a résztvevő kollégák a kiállítók standjánál tehetnek szert.

Őszintén reméljük, hogy a rendezvényünkön találkozhatunk Önökkel. Véleményükkel, észrevételeikkel segíthetnek minket abban, hogy a jövőben minél jobb színvonalon tudjuk kielégíteni a látogatók igényeit, melyek reményeink szerint az Önök elvárásaival is találkozhatnak.

Tisztelettel:

                                                                       

                 Dr. Gerle János                                                               Varga József

          Magyar Orvosi Kamara                                                       Fokesz elnök

                     alelnök