Semmelweis Őszi Fogászati Napok 2018 építés – nyitvatartás – építés – bontás – parkolás

Tisztelt Kiállítók!

Rövidesen elérkezünk a Semmelweis Őszi Fogászati Napokhoz kapcsolódó kiállítás

(2018. október 5-6.) megnyitásához.

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Szak-és Továbbképzési Titkárság által szervezett akkreditált kötelező szinten tartó tanfolyam időpontja: október 4-5-6. Programját az oldalunkon szintén megtalálják itt: http://hungarodent.com/latogatoknak/#programok

A Semmelweis Őszi Fogászati Napokhoz kapcsolódó kiállítás időpontja: október 5-6.

Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus, Északi tömb, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a kiállítás megrendezésének ideje alatt zajlik a SPAR Budapest Maraton futóverseny, melynek futószámai október 6-7-én kerülnek megrendezésre. A futóverseny induló és érkező zónája az ELTE Déli és Északi épülete között lévő területen lesz, mely érinti a kiállítással kapcsolatos már megszokott behajtási, parkolási, építési és bontási rendet is.

A futóverseny kiszolgáló épületeinek installálása már október 4-én reggel megkezdődik, az ezzel járó munkálatok miatt az ELTE parkolója, valamint a rakpart és néhány környező utca lezárásra kerül.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a kiállítás építési ideje a parkolási korlátozások elkerülése érdekében az alábbiak szerint alakul:

 1. október 2-án 11 00 – 21 00 óráig,

 1. október 3-án 8 00 – 21 00 óráig.

Bontás:

 1. október 6-án, 1800– tól  2400-ig.

Fentiek értelmében október 4-e nem építési nap, a standok építését október 3-án 21 óráig kell befejezni!

Azon kedves résztvevők, akiknek a Sämling Kiállítási Kft. építi standját, a berendezkedést október 3-án 1700 órától kezdhetik meg. A nagyméretű eszközök, berendezések (pl. kezelőegység) az Északi tömb mindkét bejáratán keresztül beszállíthatók a standokra. A bejáratoknál lépcső van, amelyek tetejére engedhető a teherautó emelő hátfala, ennek hiányában kézi erővel tudják a kiállítási árukat a területre szállítani. Kiskocsi húzására alkalmas sima rámpa nincs.

Október 4-én 1800-tól 21 óráig, október 5-én reggel 600-tól 800-ig lehetséges a kiállítási területen a berendezkedési munkálatok folytatása, kérjük, hogy erre az időszakra már csak a kisebb kiállítási tárgyaik helyszínre szállítását hagyják. Ekkor a kipakolás idejére lehetőségük lesz az Északi kapun keresztül behajtani a területre, de kérjük, hogy gyors kirakodást követően a közterületi parkolóba álljanak át gépkocsijukkal, majd ezt követően folytassák az árurendezést.

Október 4-5-6. parkolási és behajtási rendje:

 • Az ELTE Déli és Északi épülete közötti parkoló lezárásra kerül, a belső területeken parkolni nem lehet.

 • Az ELTE Északi épülete kordonnal lesz elválasztva a futóverseny által használt füves területtől;

 • Az ELTE – az Önkormányzattal egyeztetve – a FOKESZ rendelkezésére bocsátotta a mellékletben látható kb. 40 férőhelyes közterületi parkolót, melyet kizárólag a kiállítók használhatnak. Az erre vonatkozó parkolási belépőket a jövő hét folyamán fogják megkapni. Kiállítónként 1 autó behajtására lesz mód.

 • A külső parkoló megközelítése a korlátozások miatt csak a Bogdánfy utca – Warga László út – Magyar tudósok körútja felől lesz lehetséges.

 • Kérjük, amennyiben lehetőség van rá, a kiállítás nyitva tartása alatt a BKK járműveit használják.

 • Bontás során a lezárások még érvényben lesznek, ezért az ELTE Északi épülete a Magyar tudósok körútja felöli Északi bejáraton keresztül lesz megközelíthető. A területre való behajtást őrök segítségével fogjuk koordinálni.

A kiállítás nyitva tartása:

 1. október 5. 800 – 18 00 óráig,

 1.     október 6.    800 – 17 00 óráig

Kérjük, hogy külsős standépítő szolgáltatásait igénybe vevő résztvevők a kivitelező cég felelős vezetőjének elérhetőségét megadni szíveskedjenek.

A standok kivitelezésénél a kupola alatti területen a megengedett építési magasság 3,00 méter, az egyéb területeken 2,20 méter.

Kérjük, hogy a részvételi díjat tartalmazó számla kiegyenlítéséről határidőre szíveskedjenek gondoskodni, mivel ez a részvétel alapvető feltétele. A számlát minden kedves kiállítónak a héten megküldjük. Amennyiben a teljesítés az építésig nem történik meg, úgy fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelentkezést semmisnek tekintsük.

Kérünk minden kedves kiállítót és kiállítás kivitelezőt, hogy a stand építése és berendezése során keletkező szemetet, dobozokat, csomagolóanyagokat legyenek kedvesek a helyszínről elszállítani.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az  ELTE épületében a kiállítás nyitva tartása alatt diákok is tartózkodni fognak, illetve az éjszaka folyamán a beléptető kártyával rendelkezőknek belépési jogosultságuk van. Október 3-án 16 órától október 6-án 17 óráig 2 fő biztonsági őr teljesít szolgálatot a gömb aula területén.

Minden kiállítónkat szeretettel várjuk!

Varga József Somos András

FoKeSz elnök Sämling Kiállítási Kft.