Magyar Fogorvosnapok Fogtechnika kiállítási programfüzet

 

Tisztelt Fogtechnikus Kollegák!

Szeretettel és nagy várakozással üdvözöljük a XI. Magyar Fogorvosnapok rendezvényen és az annak keretében a Millenárison megrendezésre kerülő Fogászati Kiállításon, melyet a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége közös összefogással hívott életre.

 

A kétévenként megrendezett konferencia az évek során az ország legrangosabb fogászati eseményévé nőtte ki magát, amely kiváló lehetőség a legújabb ismeretek elsajátítására, a legmodernebb anyagok és technológiák testközelből történő megismerésére, a fogászati gyártók és kereskedők számára pedig jó alkalom a bemutatkozásra, a nemzetközileg újonnan bevezetett termékek magyarországi premierjének megszervezésére.

 

Az idei rendezvény azért is különleges, mert új helyszínre invitáljuk Önöket: a Millenáris Park Budapest közepén ideális feltételeket biztosít mind az előadások, mind pedig a kiállítók számára.

 

A május 5-6. időpont most különösen kedvező, hiszen röviddel a kölni IDS után – amely a fogászati kereskedők legnagyobb európai seregszemléje – itthon is megismerhetővé válnak az ott bemutatott világújdonságok.

 

A két nap során a programok kiemelten olyan, a mai fogorvoslásban leginkább előtérben lévő területekkel foglalkoznak, mint:

az implantológia és annak fogpótlástani aspektusai
a CAD/CAM technológia alkalmazási lehetőségei a mindennapi  gyakorlat során.

Szimpóziumok keretében nemzetközi és hazai szaktekintélyek előadásai során bemutatásra kerülnek a fogtechnika és a fogszabályozás legmodernebb eljárásai.

 

Ezzel a kiadvánnyal, segítünk eligazodni a rendezvényen térben és időben egyaránt. A két nap során felhasználható információk mellett szeretnénk bemutatni a kiállítókat és az általuk képviselt gyártókat. Ezzel is szeretnénk kiemelni azokat, akik ennek a rendezvénynek a sikeréhez hozzájárulnak. Bemutatjuk azokat az akciókat is, amelyeket a cégek az általuk kínált termékek reklámozásán túlmenően a résztvevők megelégedésére dolgoztak ki.  

Választékuk gazdagsága és felkészültségük alapján a kiállító cégek megérdemlik, hogy termékeiket figyelmükkel tüntessék ki.

 

Várjuk Önt a Kiállításon, a Millenáris Park B épületében!

Kuntner Zoltán                    Róth Lajos

Fokesz                               Interdentál Stúdió