Semmelweis Tavaszi Fogászati Napok Programfüzet

Tisztelt Látogató!

 

Üdvözöljük a Semmelweis Tavaszi Fogászati Napok rendezvényén és az annak keretében megrendezésre kerülő fogászati kiállításon.

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának vezetése ismét a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetségét bízta meg a kötelező szintentartó továbbképzés mellé szervezett kiállítás megrendezésével. Szívesen vállaltuk a feladatot! Célunk, hogy Ön a helyszínen megismerkedhessen az újdonságokkal, áttekinthesse a teljes kínálatot, melyet hazai és nemzetközi gyártók a kereskedelem különböző csatornáin kínálnak a magyar fogorvosok és más, a  fogászatban tevékenykedő szereplők részére .

 

Örömmel vettük, hogy a Várkert Bazárban rendezett sikeres 2016-os tavaszi, majd őszi  kiállításra és a most következőre is nagy számban csatlakoztak hozzánk olyan kereskedők és gyártók, akik nem tagjai szövetségünknek.

 

Jelen kiadványunkban összegyűjtöttük azokat az információkat, melyeket hasznosnak találtunk a következő két napra. Bemutatjuk a kiállítókat, az általuk képviselt gyártókat és akcióikat.

 

Engedje meg, hogy már most felhívjuk figyelmét a május 5-6-án a Millenáris területén megrendezésre kerülő Magyar Fogorvosnapokra, ahol olyan újdonságokkal várjuk a látogatóinkat, melyeket a kiállítók többek közt egyenesen a kölni Nemzetközi Fogászati Kiállításról (IDS) hoznak el hozzánk.

 

Várjuk szeretettel a standokon!

 

Kuntner Zoltán

elnök

FOKESZ